Susţine comunitatea din Sebeş

În Sebeş există o campanie împotriva poluării care durează de mai bine de 2 luni. Compania împotriva căreia s-au îndreptat aceste proteste, în loc să discute cu cetăţenii, cum de altfel se procedează în orice conflict, încearcă să intimideze, să sperie cetăţenii.
Această companie a dat în judecată 5 persoane din Sebeş pentru simplul fapt că şi-au cerut dreptul la un mediu sănătos sau că şi-au manifestat o nemulţumire.
Protestatarii care au fost citați în astfel de dosare intentate de SC Kronospan Sebes SA nu se dau bătuți, nici nu se lasă intimidați! Își vor apăra în instanță drepturile și au apelat deja la avocați. Chiar dacă o parte dintre aceștia sunt dispuși să reprezinte protestarii pro-bono, adică fără onorarii, există însă cheltuieli aferente care trebuie acoperite: deplasare și/sau cazare (procesele sunt deschise la București), posibilie expertize judiciare (în funcție de cum vor evolua cauzele), cheltuieli legate de comunicare cu instanțele etc. Pentru toate acestea vă invităm să contribuiți !
Uniți‬ suntem mai puternici!

Update
S-au depus întâmpinări din partea persoanelor date în judecată de către Kronospan Sebeș SA, urmând ca primul termen să aibe loc în septembrie.

Susținere financiară:
Cont Lei: RO39BTRLRONCRT0240822601 Banca Transilvania. Asociatia PRIMANATURA.
NU ACCEPTĂM DONAŢII DE LA SOCIETĂŢI COMERCIALE ŞI PARTIDE POLITICE. Fondurile strânse vor fi folosite pentru a apăra cetăţenii daţi în judecată.

O să vă ţinem la curent cu sumele strânse din donaţii şi cum s-au cheltuit aceşti bani.

Până acum s-au strâns 1030 lei din donaţii.