Sustine

Cum ne poți susține:

1. Voluntariat: Activitățile noastre ca și organizatie sunt pe bază de voluntariat. Ne dorim mai ales colaborări pe termen mediu și lung, extinderea echipei. Nu excludem însă colaborările punctuale. Suntem o asociație fondată și condusă de tineri, prin urmare – deși tineri ne vom simți mereu – vrem ca și alți tineri să treacă printr-un proces de învățare, care să îi ajute ulterior să se dezvolte.

2. Promovare: PrimaNatura

3. Redirectionarea a 2% din venitul pe profit: Dacă esti salariat/pensionar urmeaza acesti pasi pentru a redirectiona cei 2% din impozitul pe venit Asociatiei PrimaNatura:
Pasul 1 – Descarcă acest formular 230 corespunzător anului 2018 de pe adresa: Formular 230 PrimaNatura .
Pasul 2 – Completează cu datele personale, exact ca in buletin, si semneaza formularul. Restul rubricilor, cf. Art. 84, alin.3 din Codul Fiscal, vor fi completate de catre organul fiscal competent.
Pasul 3 – Depune formularul:

    •  direct la registratura organului fiscal de care apartii (pană in 25 Martie 2019);
    •  sau trimite formularul PRIN POSTA, cu scrisoare recomandată, la Administratia Finantelor Publice a localitătii de domiciliu (data postei 25 Martie 2019).

4. Susținere financiară:
Cont Lei: RO39BTRLRONCRT0240822601 Banca Transilvania, Asociatia PRIMANATURA;
Cont USD: RO90BTRLUSDCRT0240822601 Banca Transilvania, Asociatia PRIMANATURA.
NU ACCEPTĂM DONAŢII DE LA CORPORAŢII ŞI PARTIDE POLITICE. Fondurile strânse vor fi folosite în cadrul proiectelor derulate de PrimaNatura.